Havdrup d. 23. november 2022

Kære @Navn@

Ny prisstruktur i 2023
 

Grundet øgede krav om registrering og journalisering af persondata i kirkegårdssystemerne samt de pt. øgede energiudgifter, vil vi ændre i prisstrukturen for opkrævningen af abonnementer for kirkegårdene.

Da navne og adresse oplysninger på debitor i dødsanmeldelserne er fjernet af lovgivningsmæssige årsager (GDPR), ser vi desværre i dag uhensigtsmæssige (ulovlige) opslag af CPR numre fra personale der arbejder med personregistrering.

Endvidere er der i dag er krav om at kunne tilbagespore et opslag af personoplysninger, som eksempelvis CPR opslag i kirkegårdsystemet.

For at imødegå denne uautoriserede arbejdsgang, har vi valgt at integrere CPR modulet i kirkegårdssystemet, så dette i fremtiden kan undgås.

Vi har forsøgt, at lave en model hvor de, primært små, kirkegårde, der ikke har CPR modul får det til en ganske fornuftig pris, der afspejler det forholdsvis lille forbrug de har.

Den samlede abonnementsløsning af kirkegårdssystem og CPR modul, vil derfor fra 1. januar 2023 afregnes på antallet af gravpladser. Denne løsning giver en mere jævn prisstruktur og sikrer bedre, at hver enkelt kirkegård betaler for det reelle forbrug af CPR opslag, serverbelastning mv.

På vores hjemmeside har vi de sidste måneder haft prisstruktur og priser liggende. De kan ses her.

Du modtager denne nyhedsmail, da du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet, skal du kontakte Skovbo Data.
Send mail med kirkens navn, dit navn og den mail, du modtager nyhedsmailen på til sd@skovbodata.dk

Se nyhedsbrevet online eller udskriv nyhedsbrevet her


2024 © Skovbo Data.