Skovbo Data er et meget service-minded EDB firma der har eksisteret siden 1981. I starten som et regnskabs- og bogføringsfirma for mange forskellige virksomheder, siden er vi vokset og har bredt os til flere områder inden for IT verdenen.

Fra firmaets start har Skovbo Data arbejdet med kirkeregnskaber. Ssystemerne anvendes nu af ca. 500 kirker til kirkeregnskab. Derudover sælger vi et meget udbygget system til kirkegårdsadministration, der kører på ca. 300 kirkegårde over hele landet.

Vi udfører regnskabsservice og -opkrævning for flere kirker på samme system.  Vi har med den baggrund opbygget en stor viden om kirkeregnskab og kirkegårdsadministration.

Vort mål er at levere en samlet løsning, der fungerer. Vi hjælper gerne med igangsætning og undervisning, ligesom vi også efter starten står til rådighed med hjælp og vejledning via hotline, der har åbent på alle hverdage.

Skovbo Data servicerer desuden vandværker med registrering af målertal, opkrævning og bogføring af regnskab.

Vi kan desuden levere de fleste standard software-produkter som eksempelvis Microsoft Windows, Microsoft Office, virus scanner og meget andet.

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud, så kontakt os, og lad os få en snak om behovet.