Havdrup d. 14. juni 2023

Kære @Navn@

Opdatering kirkegårdssystemet - Findgravsted.dk
 

Der har været et ønske om, at eksempelvis begravede i fællesgravene ikke vises med deres placering på hjemmesiden www.findgravsted.dk.
Kirkegårdsystemet er defor blevet opdateret, således, at man i systemet kan sætte flueben i feltet Vis placering, om man ønsker at vise placering af gravstedet på eksempelvis fællesgraven.

I hovedmenuen i systemet, finder du muligheden for skifte indstilling:

I nedenstående skærmbillede, kan du sætte eller fjerne flueben, på felterne Findgravsted.dk og Vis placering.

Feltet Findgravsted.dk er ikke nyt, det hed tidligere Hjemmeside, og vil derfor indeholde den indstilling som der allerede er sat tidligere.

Hvis Findgravsted.dk er vinget af, vil man på www.findgravsted.dk have mulighed for at søge oplysninger om den begravede på afdelingen (gravstedsnumre, navne og datoer)

Det nye felt Vis kortplacering er kun relavant, hvis man har kortsystem,og er som udgangspunkt ikke sat på afdelingen. Ønsker du, at man skal kunne få vist placeringer på kortet for den pågældende afdeling, skal der sættes flueben i feltet.

Hvis du ønsker at www.findgravsted.dk skal virke som tidligere, skal der sættes flueben i feltet Vis placering på alle afdelinger hvor der er sat flueben i www.Findgravsted.dk

Med den nye mulighed kan man altså lave en indstlling hvor f.eks. fællesgrave er helt undtaget fra www.findgravsted.dk / man kun kan se gravstedsoplysninger / man kan se både gravstedsoplysninger og se kortplaceringer.

Du modtager denne nyhedsmail, da du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet, skal du kontakte Skovbo Data.
Send mail med kirkens navn, dit navn og den mail, du modtager nyhedsmailen på til sd@skovbodata.dk

Se nyhedsbrevet online eller udskriv nyhedsbrevet her


2024 © Skovbo Data.