Skovbo Data Aps fortrolighedspolitik


For os hos Skovbo Data Aps er det vigtigt, at du og dine personlige data behandles med ansvarlighed med hensyn til din integritet. Denne politik beskriver også dine rettigheder og hvordan du udøver dine rettigheder.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Når du bruger vores tjenester eller handler hos os, kan du direkte eller indirekte give os oplysninger om dig selv på en række forskellige måder.

Oplysninger du giver os, som kan være:

Kontaktoplysninger - Navn, adresse, E-mail-adresse, Mobiltelefonnummer, Fakturering og fragtadresse mv.
Personligt identifikationsnummer – CPR-nummer.
Betalingsoplysninger – faktureringsoplysninger og bankkontonummer.


Hvad gør vi med dine oplysninger.
Når du er kunde hos Skovbo Data Aps, køber vare eller tjenester, acceptere du en handels og leveringsaftale. I forbindelse med dette vil dine personlige oplysninger blive gemt og bruges til at levere varer og fakturere for vores tjenester.


Baseret på handels og leveringsaftalen behandles dine personlige oplysninger til:
• Gennemfør dit køb af varer og tjenester og, hvis det er nødvendigt, verificere din identitet.
• Giv kundesupport og information om produkter og tjenester, du anmoder om
• Levering af varer og tjenesteydelser
• Eventuel garanti, service og klage spørgsmål


Hvis du giver dit samtykke, kan dine personlige oplysninger blive brugt til:
• Send nyhedsbreve med aktuelle tilbud og informationer
• Cookies gemmer dine webindstillinger for at skabe en bedre brugeroplevelse og målrette relevante markedsforretninger til dig
• Inviter dig til at deltage i kundeundersøgelser / forretningsudviklingsinitiativer

Skovbo Data Aps vil også indsamle og behandle personlige data for at overholde gældende lovgivning som f.eks. regnskabslovgivning, skattelovgivning mv.


Kommuniker med dig.
Skovbo Data Aps kan også bruge dine oplysninger til at kommunikere med dig via e-mail, telefon og anden kontakt. Hvis du ikke ønsker at modtage målrettede meddelelser fra os, kan du afmelde dette ved at sende en e-mail til sd@skovbodata.dk

Bemærk venligst, at en ændring ikke altid sker med det samme. Vi imødekommer din anmodning så hurtigt som praktisk muligt og stræber efter at lave ændringer seneste 30 dage efter modtagelsen af din anmodning.


Hvem kan vi dele dine oplysninger med.
For at bruge vores tjenester og levere dine varer til dig, kan vi overføre til eller dele dine oplysninger med udvalgte tredjeparts virksomheder.


Leverandører og underleverandører tilknyttet Skovbo Data Aps.
For at opfylde vores forpligtelser over for dig og til andre formål, der er beskrevet i denne politik kan Skovbo Data Aps dele dine personlige oplysninger med samarbejdspartner, leverandører eller underleverandører.


Betalings- og kredit-virksomheder.
For at administrere dine betalinger kan dine data deles med finansielle partner.


Myndigheder.
Pga. juridiske krav eller med din godkendelse kan Skovbo Data Aps dele dine oplysninger med myndigheder som Told, Skat, Politi eller andre myndigheder.


Sikkerhed.
Skovbo Data Aps stræber efter at beskytte dine personlige oplysninger og opretholde et passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre uhensigtsmæssige eller  ufrivillige gengivelser, adgangsret, tab, ændring eller skade af personlige oplysninger.

Kun Skovbo Data Aps eller vores leverandører og samarbejdspartner, der har brug for adgang til dine personlige oplysninger til en bestemt opgave, får adgang til dine personlige oplysninger.


Hvad vi ikke vil gøre med dine oplysninger
Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart.


Hvor gemmer vi dine data
Vi vil i stor udstrækning håndtere dine personoplysninger inden for EU på egne servere eller ved underleverandørers server.


Hvor længe vil vi gemme dine data
Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe som nødvendigt for at opfylde de formål, der er angivet i denne politik. Når vi gemmer dine data til andre formål f.eks. at opfylde kravene til f.eks. regnskabsloven, gemmer vi dine data kun så længe det er nødvendigt og / eller påkrævet ved lov for de respektive formål. Vi vil udføre regelmæssige påmindelser og fjerne personlige oplysninger, hvis de ikke længere er nødvendige.


Dine rettigheder


Ret til adgang til dine data.
Du kan anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig, og verificere de oplysninger, vi har om dig. Kopien er gratis, og vi tilstræber, at give dig svar inden for 30 dage.


Ret til berigtigelse
Du ret til at få disse ændret / rettet forkerte eller ufuldstændige oplysninger om dig selv.


Ret til at blive slettet ("ret til at blive glemt")
Hvis du ikke længere vil have os til at gemme dine data, har du ret til at få dine data slettet, forudsat at de ikke længere er nødvendige til det formål de blev indsamlet til. Der kan imidlertid være lovlige forpligtelser som f.eks. regnskabsregler, der forhindrer os i at slette dele af dine data med det samme. I så fald gemmer vi kun de data, som vi ved lov skal beholde. Hvis behandlingen er baseret på samtykke, og dette er tilbagekaldt, bliver dine data slettet.


Ret til at begrænse
Du har ret til at kræve, at data begrænses, hvis et af følgende gælder:
• Hvis du nægter at dine personlige oplysninger er korrekte
• Behandlingen er ulovlig
• Vi har ikke længere brug for oplysningerne, men du har brug for dem til at bestemme, kræve eller forsvare et juridisk krav.


Ret til dataoverførbarhed
Du har ret til at få de personlige oplysninger, du har givet os eller opsamlet automatisk sendt til dig selv eller til en anden registeransvarlig. Såfremt dette ikke påvirker tredjemands rettigheder negativt.


Ret til at inddrage samtykke
Du kan til enhver tid inddrage ethvert samtykke, du gav til Skovbo Data Aps.


Rettigheder til profilering
Du har ret til at træffe beslutninger om egne data der udelukkende baseret på automatiseret indsamling, herunder profilering, som kan have juridiske konsekvenser eller tilsvarende gene for dig.
Dette gælder dog ikke:
• Hvis det er nødvendigt for indgåelse eller udførelse af en aftale med dig,
• Hvis tilladt efter gældende lovgivning


Kontakt os.
Den persondatadataansvarlige er Skovbo Data Aps, Industrivænget 18, 4622 Havdrup CVR. 66810712

Har du spørgsmål vedrørende håndtering af dine personlige oplysninger, kan du sende os en e-mail på sd@skovbodata.dk eller ringe på tlf. 57527551.


Tilsynsmyndighed
Datatilsynet er den tilsynsmyndighed, der fører tilsyn med, at de personer, der håndterer personoplysninger, overholder databeskyttelsesforordningen. Hvis du mener, at Skovbo Data Aps
behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesforordningen, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.


Opdateringer.
Skovbo Data Aps forbeholder sig ret til at ændre og opdatere denne politik. Oprettet 23.05.2018.

Revision d. 10.08.2020

  • Skovbo Data
  • Industrivænget 18
    4622 Havdrup

  • CVR nummer: 66 81 07 12